Írj üzenetet
Kosár tartalma

Női ruha, alkalmi ruha, alkalmi ruhák, divatos női ruha, ruha webáruház, csinos női ruha, online ruha, női ruha webshop, elegáns női ruha webáruház.

Visszaküldési garancia

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA - VISSZAKÜLDÉSI GARANCIA - CSEREGARANCIA AZ ALÁBBI FELTÉTELEKKEL:
Célunk, hogy az általad megrendelt termékkel maximálisan elégedett lehess. Ha bármilyen okból kifolyólag mégsem felel meg a ruha, két lehetőség közül tudsz választani:

I. Cseregarancia

 • Cserét a termékre csomag kézhezvételétől számított 14 naptári napig igényelhetsz.A csereigényedet e-mailben (info@fashionplus.hu) jelezd felénk. Cserét kérhetsz bármilyen más termékre webáruházunkból árkompenzációval. Ha jelen terméknél olcsóbbra esik a  választásod, kérjük a számlát küldd vissza nekünk, melyre ráírod bankszámlaszámodat.
 • Ezután add fel a csomagot postán ajánlva címünkre - Fashion Plus,2225 Üllő, Gyár utca 89. (Utánvétesen feladott csomagokat nem áll módunkban átvenni).
 • A feladott dobozban legyen a ruha saját csomagolásában, címkéivel. (Kimosott, hordott, rúzsos és bizonyítottan a csomag átvétel után sérült, koszolódott ruhákat nem áll módunkban visszavenni. Minden terméket alaposan átvizsgálunk kiküldés előtt, azonban ha ennek ellenére mégis sérülést és foltot találsz a kicsomagolás közben, emailben jelezd felénk, hogy ügyedet haladéktalanul intézhessük) .
 • A cseretermék visszaküldése 5-8 munkanap, a postai költségek a vásárlót terhelik, egyedi esetekben a szolgáltatót.

II.Visszafizetési garancia

 • Visszafizetést a termékre csomag kézhezvételétől számított 14 naptári napig igényelhetsz.
 • A visszafizetési igényedet e-mailben (info@fashionplus.hu) jelezd felénk.
 • Ezután kérjük add fel a csomagot postán ajánlva címünkre - Fashion Plus, 2225 Üllő, Gyár utca 89. (Utánvétes fizetéssel feladott csomagokat nem áll módunkban átvenni - hiszen a visszatérítés csakis a visszautalási -és ellenőrzési folyamatok után lehetséges).
 • A feladott dobozban legyen a ruha saját csomagolásában, címkéivel. (Kimosott, hordott, rúzsos és bizonyítottan a csomag átvétel után sérült, koszolódott ruhákat nem áll módunkban visszavenni. Minden terméket alaposan átvizsgálunk kiküldés előtt, azonban ha ennek ellenére mégis sérülést és foltot találsz a kicsomagolás közben, emailben jelezd felénk, hogy ügyedet haladéktalanul intézhessük.)
 • A VISSZAUTALÁSI GARANCIÁT CSAKIS SZÁMLA ELLENÉBEN KÉRHETSZ! Így a kellemetlenségek elkerülése végett kérjük helyezd be a dobozba a számlát, vagy annak másolatát. A SZÁMLÁRA ÍRD RÁ A KEDVEZMÉNYEZETT NEVÉT ÉS BANKSZÁMLASZÁMÁT, ahova visszautalhatjuk az összeget. A visszafizetés banki átutalással történik, a csomag megérkezésétől számított 14 naptári napon belül.
 •  Postán történő csekkes, vagy egyéb visszafizetés igénye esetén 2000 Ft ügyintézési költséget számolunk fel. Egyéb visszafizetési lehetőség igénylése esetén a visszafizetési időintervallumot az igénybevett szolgáltatató befolyásolhatja, melyért felelősséget nem vállalunk.

POSTAI KÖLTSÉGEK ELSZÁMOLÁSA:

 • Csak a visszaküldött ruha árát fizetjük ki, a postai költségeket nem.
 • Ajándék termék: Ajándék akciónk csak sikeres vásárlások esetén érvényes, 1 termék megtartása esetén az ajándék termék is megtartható, az összes termék visszaküldése esetén kérjük visszaküldéskor az aktuális akció ajándéktermékét is helyezd a csomagba.

Csomag visszaküldésének címe:
Fashion Plus, 2225 Üllő, Gyár utca 89.

Csakis a címünkre kiküldött csomagot vesszük át! Postapontra, Postára küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni, ezek visszakerülnek a feladóhoz. Utánvétes csomagot nem veszünk át. Kérjük azt  fenti címünkre ajánlva feladni.