Írj üzenetet
Kosár tartalma

Női ruha, alkalmi ruha, alkalmi ruhák, divatos női ruha, ruha webáruház, csinos női ruha, online ruha, női ruha webshop, elegáns női ruha webáruház.

Július 30-31-én kézbesítjük
a ma leadott rendeléseket!

Visszaigénylési tájékoztató

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA - VISSZAKÜLDÉSI GARANCIA - CSEREGARANCIA AZ ALÁBBI FELTÉTELEKKEL:
Célunk, hogy az általad megrendelt termékkel maximálisan elégedett lehess. Ha bármilyen okból kifolyólag mégsem felel meg a ruha, két lehetőség közül tudsz választani:

I. Cseregarancia

 • Cserét a termékre csomag kézhezvételétől számított 14 naptári napig igényelhetsz.A csereigényedet e-mailben (info@fashionplus.hu) jelezd felénk. Cserét kérhetsz bármilyen más termékre webáruházunkból árkompenzációval. Ha jelen terméknél olcsóbbra esik a  választásod, kérjük a számlát küldd vissza nekünk, melyre ráírod bankszámlaszámodat.
 • Ezután add fel a csomagot postán ajánlva címünkre - Fashion Plus, (Utánvétesen feladott csomagokat nem áll módunkban átvenni).
 • A feladott dobozban legyen a ruha saját csomagolásában, címkéivel. (Kimosott, hordott, rúzsos és bizonyítottan a csomag átvétel után sérült, koszolódott ruhákat nem áll módunkban visszavenni. Minden terméket alaposan átvizsgálunk kiküldés előtt, azonban ha ennek ellenére mégis sérülést és foltot találsz a kicsomagolás közben, emailben jelezd felénk, hogy ügyedet haladéktalanul intézhessük) .
 • A cseretermék visszaküldése 5-8 munkanap, a postai költségek a vásárlót terhelik, egyedi esetekben a szolgáltatót.

II.Visszafizetési garancia

 • Visszafizetést a termékre csomag kézhezvételétől számított 14 naptári napig igényelhetsz.
 • A visszafizetési igényedet e-mailben (info@fashionplus.hu) jelezd felénk.
 • Ezután kérjük add fel a csomagot postán ajánlva címünkre - Fashion Plus,  (Utánvétes fizetéssel feladott csomagokat nem áll módunkban átvenni - hiszen a visszatérítés csakis a visszautalási -és ellenőrzési folyamatok után lehetséges).
 • A feladott dobozban legyen a ruha saját csomagolásában, címkéivel. (Kimosott, hordott, rúzsos és bizonyítottan a csomag átvétel után sérült, koszolódott ruhákat nem áll módunkban visszavenni. Minden terméket alaposan átvizsgálunk kiküldés előtt, azonban ha ennek ellenére mégis sérülést és foltot találsz a kicsomagolás közben, emailben jelezd felénk, hogy ügyedet haladéktalanul intézhessük.)
 • A VISSZAUTALÁSI GARANCIÁT CSAKIS SZÁMLA ELLENÉBEN KÉRHETSZ! Így a kellemetlenségek elkerülése végett kérjük helyezd be a dobozba a számlát, vagy annak másolatát. A SZÁMLÁRA ÍRD RÁ A KEDVEZMÉNYEZETT NEVÉT ÉS BANKSZÁMLASZÁMÁT, ahova visszautalhatjuk az összeget. A visszafizetés banki átutalással történik, a csomag megérkezésétől számított 14 naptári napon belül.
 •  Postán történő csekkes, vagy egyéb visszafizetés igénye esetén 2000 Ft ügyintézési költséget számolunk fel. Egyéb visszafizetési lehetőség igénylése esetén a visszafizetési időintervallumot az igénybevett szolgáltatató befolyásolhatja, melyért felelősséget nem vállalunk.

POSTAI KÖLTSÉGEK ELSZÁMOLÁSA:

 • Csak a visszaküldött ruha árát fizetjük ki, a postai költségeket nem.
 • Ajándék termék: Ajándék akciónk csak sikeres vásárlások esetén érvényes, 1 termék megtartása esetén az ajándék termék is megtartható, az összes termék visszaküldése esetén kérjük visszaküldéskor az aktuális akció ajándéktermékét is helyezd a csomagba.

Csomag visszaküldésének címe:
Fashion Plus

Csakis a címünkre kiküldött csomagot vesszük át! Postapontra, Postára küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni, ezek visszakerülnek a feladóhoz. Utánvétes csomagot nem veszünk át. Kérjük azt  fenti címünkre ajánlva feladni.