Írj üzenetet
Kosár tartalma

Női ruha, alkalmi ruha, alkalmi ruhák, divatos női ruha, ruha webáruház, csinos női ruha, online ruha, női ruha webshop, elegáns női ruha webáruház.

Július 30-31-én kézbesítjük
a ma leadott rendeléseket!

Vásárlói vélemények

Női ruha vásárlói vélemény - idézőjel

Ezt a rucit rendeltem tőletek... - Vásárlói vélemény

Ezt a rucit rendeltem tőletek. Köszönöm szépen! Egyszerűen imádom. A színe, az anyaga, a mérete tökéletes. :) Hamar meg is kaptam. Biztosan fogok még rendelni máskor is.

Női ruha vásárlói vélemény - idézőjel

Már többször rendeltem tőletek... - Vásárlói vélemény

Már többször rendeltem tőletek. Jó viszonyban vagyok a webáruházzal, mindig érdeklődök az aktualitásokról facebookon. Kapok divat tippeket is hogy mit mivel érdemes hordanom és mi illik alkatomhoz. Nagyon kedvesek vagytok és megbízhatóak. Egy szó mint száz, imádom a webáruházat! :)

Női ruha vásárlói vélemény - idézőjel

Még sosem nyertem semmit... - Vásárlói vélemény

Még sosem nyertem semmit, nem hittem ezekben a facebookos nyereményjátékokban, de azért megpróbáltam. A lányom beváltotta az ajándékkupont amit nyertem, kb. egy hét múlva meg is érkezett a gyönyörűszép ruha. Küldtem fotót róla, nagyon szép benne! Minden posztot lájkolni fogok ezután! ;)

 Női ruha vásárlói vélemény - idézőjel

Őszintén szólva nagyon... - Vásárlói vélemény

Őszintén szólva nagyon féltem, hogy milyen lesz de amikor kibontottam a kabátot és megláttam, teljes szerelem nagyon szépen köszönöm a meglepetés fulbevalot is, így kell örömöt szerezni a vásárlóknak

 Női ruha vásárlói vélemény - idézőjel

Egyszerűen csodás!... - Vásárlói vélemény

Annyira tetszett az alkalmi ruha, hogy még kettőt vásároltam belőle. A kiírt időpontban megérkezett, nagyon elégedett vagyok mert pont azt a minőséget kaptam amire vártam, külön örültem,hogy volt leírás a ruhákhoz. Mindig innen fogok rendelni.

 Női ruha vásárlói vélemény - idézőjel

Tegnap előtt este adtam... - Vásárlói vélemény

Tegnap előtt este adtam le raktárkészletből a rendelést, ma pedig már át is vehettem. Gyönyörű, szuper pulóvert kaptam! Köszönöm szépen! Biztosan fogok még rendelni innen, mindenkinek csak ajánlani tudom!!

 Női ruha vásárlói vélemény - idézőjel

Véletlenül rossz méretet választottam... - Vásárlói vélemény

Véletlenül rossz méretet választottam. Egyből írtam levelet nektek, szerencsére még aznap kaptam választ mik a teendők, és tippeket is kaptam hogyan tudom a pontos méretet kiválasztani. Nagyon tetszett a ruha, ezért cserét kértem. Másnap fel is adtam a csomagot és amikor beérkezett egyből kaptam rendszerértesítést. Egy hét múlva megis jött a cseretermék, aminek nagyon örültem. Végig kommunikáltatok velem levélben aminek nagyon örültem.

Női ruha vásárlói vélemény - idézőjel

Bevallom őszintén ilyet még soha ...- Vásárlói vélemény

Kedves Fashion Plus! Bevallom őszintén ilyet még soha nem tettem, de úgy éreztem most muszáj levelet írnom. Egyszerűen nem tudom magamban tartani örömömet! Sohasem csalódtam ilyen pozitívan egy webes áruházban. Gyönyörűek a pulóverek, sokkal szebbek mint a képeken, ráadásul tökéletesen állnak rajtam. Nagyon hálás vagyok, innen fogok mindig rendelni!

Női ruha vásárlói vélemény - idézőjel

Köszönöm a ruhát ...- Vásárlói vélemény

Megérkezett a ruha, köszönöm nagyon szép, és köszönöm a rúzst is amit ajándékba kaptam! :) Innen fogok mindig rendelni!

 Női ruha vásárlói vélemény - idézőjel

Megérkezett a ruha ...- Vásárlói vélemény

Megérkezett a ruha! Köszönöm nagyon szép! :)