Írj üzenetet
Kosár tartalma

Női ruha, alkalmi ruha, alkalmi ruhák, divatos női ruha, ruha webáruház, csinos női ruha, online ruha, női ruha webshop, elegáns női ruha webáruház.

Július 30-31-én kézbesítjük
a ma leadott rendeléseket!

Szállítási feltételek

MPL futárszolgálatA szállítási költség automatikusan hozzáadódik a megrendelésedhez.

A csomag nálad lehet a megrendelés leadásától számított: 5-8 munkanapon belül. (Ha banki előreutalást választottál az összeg banki beérkezésétől számítva 5-8 munkanap)

A csomag sikeres kézbesítése érdekében kérünk add meg a pontos címed és telefonszámod, melyen elérhető vagy.
MPL Futár két alkalommal próbálja meg kézbesíteni a csomagot, két sikertelen próbálkozás után a hozzád legközelebb lévő postán még 5 napig raktározásra  kerül. MPL Futárnál bankkártyával is lehetséges a fizetés.

FONTOS! Csomagrendelésnél a Fashion Plus mint forgalmazó a nagykereskedésből beszerzi a megrendelt termékeket. Az át nem vett vagy visszautasított csomag anyagi kárt okoz nekünk és munkatársainknak. Ezért kérjük, ha nem tartasz igényt megrendelésedre, küldj lemondó nyiltakozatot megrendelésedtől számítva a lehető legrövidebb időn belül, még csomagkiküldés előtt. Amennyiben erre nem kerül sor, további megrendeléseket csak banki előreutalást követően szolgálunk ki, a kiküldési szolgáltatásokból adódó kárt, azaz 2500 Ft postai szolgáltatási díjat 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletre hivatkozva behajtásra kerül.

Természetesen ez nem vonatkozik a tévedésből át nem vett csomagokra. Ez esetben keresd fel e-mailben ügyfélszolgálatunkat az info@fashionplus.hu címen. 

 

20 000 Ft-ot meghaladó rendelésekre ingyenes kiszállítást biztosítunk.

POSTA  MPL futárszolgálat  szállítja hozzád a megrendelt csomagot.

Szállítási költség Utánvéttel 990 Ft Előre utalással 790 Ft  Ingyenes
Vásárlás értéke 0 - 20 000 Ft-ig. 0 - 20 000 Ft-ig. 20 001 Ft-tól.