Írj üzenetet
Kosár tartalma

Női ruha, alkalmi ruha, alkalmi ruhák, divatos női ruha, ruha webáruház, csinos női ruha, online ruha, női ruha webshop, elegáns női ruha webáruház.

Szállítási feltételek

MPL futárszolgálatA szállítási költség automatikusan hozzáadódik a megrendelésedhez.

A csomag nálad lehet a megrendelés leadásától számított: 5-8 munkanapon belül. (Ha banki előreutalást választottál az összeg banki beérkezésétől számítva 5-8 munkanap)

A csomag sikeres kézbesítése érdekében kérünk add meg a pontos címed és telefonszámod, melyen elérhető vagy.
MPL Futár két alkalommal próbálja meg kézbesíteni a csomagot, két sikertelen próbálkozás után a hozzád legközelebb lévő postán még 5 napig raktározásra  kerül. MPL Futárnál bankkártyával is lehetséges a fizetés.

FONTOS! Csomagrendelésnél a Fashion Plus mint forgalmazó a nagykereskedésből beszerzi a megrendelt termékeket. Az át nem vett vagy visszautasított csomag anyagi kárt okoz nekünk és munkatársainknak. Ezért kérjük, ha nem tartasz igényt megrendelésedre, küldj lemondó nyiltakozatot megrendelésedtől számítva a lehető legrövidebb időn belül. Amennyiben erre nem kerül sor, további megrendeléseket csak banki előreutalást követően szolgálunk ki. Természetesen ez nem vonatkozik a tévedésből át nem vett csomagokra. Ez esetben keresd fel ügyfélszolgálatunkat!  

 

20 000 Ft-ot meghaladó rendelésekre ingyenes kiszállítást biztosítunk.

POSTA  MPL futárszolgálat  szállítja hozzád a megrendelt csomagot.

Szállítási költség Utánvéttel 990 Ft Előre utalással 790 Ft  Ingyenes
Vásárlás értéke 0 - 20 000 Ft-ig. 0 - 20 000 Ft-ig. 20 001 Ft-tól.