Írj üzenetet
Kosár tartalma

Jelenj meg gyönyörű estélyi ruhában, ne elégedj meg az átlagossal, esküvői ruha webáruház akciós áron találhatod meg báli ruhákat.

Július 30-31-én kézbesítjük
a ma leadott rendeléseket!

Hosszú alkalmi ruha, alkalmi báli ruha, báli ruha, estélyi ruha, kisestélyi ruha

Minden nő életében van egy alkalom, ahol a legjobb formáját adva királynőként kell tündökölnie! Mi más segítene ebben legkönnyebben mint egy jól kiválasztott maxi szabású alkalmi ruha? A Fashion+ most összeválogatta a legszebb alkalmi maxiruhákat, melyek egyben báli ruhák, estélyi ruhák, kisestélyi ruhák hosszú szoknyával. Fashion+ estélyi ruha online vásárolható a legkülönfélébb színekben és szabásban. Mindössze egy közös az alkalmi maxiruhákban: minden darab egytől egyik szuper elegáns, szuper csillogó és szuper hosszú! Nézz körbe estélyi ruha webshopunkban az 'Alkalmi maxiruha' menüponton belül és tündökölj mint egy hercegnő. Figyelem! A fehér alkalmi ruhákat akár esküvői ruhaként is felveheted, ha szeretnél egy szép menyasszonyi ruhát! Estélyi ruha webshop ahol megtalálhatod kedvenc darabodat. Báli ruha webáruház, estélyi ruha online, hosszú alkalmi ruha, kisestélyi ruha webshop, ballagási ruha! Minden női ruhára 14 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!

Rendezés / szűrők

Báli ruha online vásárlás, estélyi ruha online vásárlás, kisestélyi ruha online
A báli szezon különleges hangulatában fontos, hogy alkalomhoz illő ruhát válasszunk magunknak. Báli ruha online kapható alkalmi maxi ruha webshopunkban, melyből néhány tipp segítségével segítünk neked megtalálni a legmegfelelőbb darabot!

Néhány szót a bálokról:
A báli szezon vízkereszttől, azaz Január 6-tól egészen húsvét előtti 40 napos böjt elejéig tart. A bál szó olasz eredetű (ball, ballare), mely táncot jelent. A bálokra jellemző a zártkörűség és a szervezettség.  Az első bálokat a királyi udvarokban tartották, majd a polgári megerősödést követően hasonló jellegű báloknak operaházak és a város legszebb épületei álltak rendelkezésre. Mára már külsőségeket tekintve a bál megváltozott szinte mindenben, azonban sok helyen megmaradt a palotás nyitótánc, valamint a jelenlévők még az úgynevezett dress code alapján öltöznek fel, a hölgyek így szebbnél szebb estélyi ruhákbancsilloghatnak!:)

Báli ruha és dress code, mit vegyél fel bálra, a legszebb estélyi ruhák, maxi ruhák farsangra
A báli ruhák kiválasztása során természetesen a férfiak szerencsésebbek, hiszen egy jól megválasztott báli ruhát akár több alkalommal is felvehetnek. Azonban a nők helyzete kevésbé szerencsés, ugyanis nem illik kétszer ugyanabban az estélyi ruhában megjelenni. Számunkra minden egyes alkalommal új estélyi ruhát kell viselni, és ezeknek pedig földig érő maxiruháknak kell lenni. Fontos az is, hogy a meghívóban szereplő dress code mit ír elő nekünk. Ha az szerepel benne, hogy Creative black tie: eltérhetsz az alkalmi maxi ruhától és viselhetsz rövidebb alkalmi midiruhát. Semi-formal és after five esetén pedig elég akár egy elegáns kosztüm is. Coctail attire-nál koktélruhákat viselj, ehhez találsz gyönyörű alkalmi ruhákat az alkalmi miniruha menüben és az alkalmi midiruha menüben egyaránt.  Estélyi ruha, vagy báli ruha esetén hosszú szoknyájú alkalmi ruhát válasszunk mely földig ér. Az a bizonyos örökzöld báli ruha a görögös fazonú hosszúszoknyájú alkalmi ruha, mely melltől lefelé bővül, a maxiruha anyaga gazdagon drapériázott. Másik közkedvelt maxi ruha  a pánt nélküli ruha. Manapság nagyon divatos az elöl fedett, hátul nyitott fazon is.

Fashion Plus báli ruha webshop
A Fashion Plus trendi báli ruhák közül választhatod ki egyéniségedhez illő darabot. Az estélyi ruha webshopban báli ruhák online vásárlása esetén hosszú ujjú, rövid ujjú, ujjatlan és nyakba köthető maxi ruhákat találsz. Legtöbb Fashion Plus alkalmi maxi ruha csipkével és strasszkövekkel díszített, szoknyája pedig gazdagon redőzött. Báli ruhádhoz csodás kiegészítőket választhatsz ékszerszettek menüpontunkból, valamint női cipők menüpontunkbőól. Ügyelj a részletekre, ha ruhádon lévő díszelemek ezüst színben csillognak, akkor magassarkú szandálodon is az ezüst köszönjön vissza.

Esküvői ruha webáruház, fehér báli ruhák
Gyönyörű hosszú szoknyájú alkalmi ruhákat fehér színben esküvői ruhának is hordhatod. Viseletük kényelmes és alkalomhoz illő. Folyamatos akcióinkkal pedig jóval olcsóbban vásárolhatsz magadnak esküvői ruhát. Csak kattints a keresőben a fehér színre, és máris eléd tárul hatalmas esküvői ruha választékunk. Légy elbűvölő a legszebb napodon! Ne feledkezz meg a menyecske ruháról, szinte az összes alkalmi maxi ruhából találsz pirosat is. Így ha fehérben jól áll a fazon, akkor ne habozz beszerezni pirosban sem! Fehér alkalmi maxiruha kínálatunkból választhatsz magadnak gyönyörű szalagavató ruhákat is!

Milyen báli ruha áll jól? Báli ruha megfelelő kiválasztása alkatodhoz, divat tippek estélyi ruha kiválasztásához
Ha vásárolnál estélyi ruhát online, akkor fontos figyelembe venni testalkatodat is, hiszen ez esetben nincs lehetőséged felpróbálni személyesen is az alkalmi maxi ruhát. Most néhány divat tippel segítünk, hogyan találd meg alkatodhoz illő estélyi ruhát.
Téglalap alkatú nők: a legtöbb modell és sportos lány alkata, kis mellek, viszonylag fiús testalkat. a váll, derék és csípő azonos méretű.  Mivel a homokóra alkatra kell törekedned előnyösen áll a V- nyak kivágás, vékony pántos ruhák,  deréknál megköthető, derékrészt kiemelő ruhák, pántos szandálok, magas sarkú cipők. Keress olyan fazont melynek nyakrésze díszített, és csípő részétől lefele gazdagon fodrozott. Kerüld a függőleges mintázatú darabokat melyek még jobban soványítanak.
Körte alkatú nők, báli ruha körte alkatra: Ha csípőd széles, vállad pedig keskenyebb, akkor körte alkat vagy. Neked jól állnak azok az alkalmi maxi ruhák, melyek melleidre, nyakadra, válladra terelik a szemet, ezzel kisebbítve  csípődet optikailag. Kerüld a csípőnél szűk báli ruhákat, inkább egy lágy esésű, melltől lefelé bővülő alkalmi maxi ruhát válassz.

Alma alkatú nők, báli ruha alma alkatra:
Szerencséd van mert lábaid nagyon formásak! Csípőd keskeny, arcod kerek, vállad és melled széles, hasad kerekded. Fontos tested optikai megnyújtása, derekad karcsúsítása. A szép lábak és a mellek kiemelése. Neked nagyon jól állnak a V-nyakú ruhák, melyek aszimmetrikusan fodrozódnak, így nem követik szorosan testvonaladat. Ha mindenképp maxi ruhát vásárolsz, előnyösen állnak az olyan darabok, melyek felhasítottak, így lábad kikandikálhat a szoknya alól. Jól állnak a mell alatt bővülő ruhák is, a bolerók illetve a karcsúsított zakók, melyek optikailag hosszabbítanak. Válassz szélesebb sarkú cipőt, kerekebb orral. Jól állnak a csipkés, hosszú ujjú alkalmi maxi ruhák.

Homokóra alkatú nők, báli ruha homokóra alkatra: Nagyon szerencsés vagy, hiszen minden nő, homokóra alkatra törekszik az öltözködésben. Alkatod arányos, vállad és csípőd egyforma széles, derekad karcsú, lábad szép. Tökéletesen áll az alkalmi hosszú ruha szinte minden kivitelben. Megmutathatod szép vállaidat egy ujjatlan alkalmi hosszú ruhában, de nagyon jól állnak a V-nyakú estélyi maxi ruhák is.

Színek és formák
Nagy estélyi ruha
webáruházunkban a legnépszerűbb a fehér báli ruhák, piros báli ruhák, bordó estélyi ruhák és a fekete kisestélyi ruhák. Anyaga szerint van: Ciffon maxi ruha, bársony alkalmi ruha, csipkés báli ruha.

Estélyi ruhák, báli ruhák, esküvői ruhák. Vásárold meg női ruhádat akciós áron!

Ballagási ruha, estélyi ruha, csinos esküvői ruha nagy választékban. Találd meg a legszebbet és vásárold meg online.

Cimkék: báli ruha webáruház, báli ruha online, estélyi ruha webshop, estélyi ruha webáruház, estélyi ruha online, alkalmi ruha online, alkalmi hosszított ruha, alkalmi maxi ruha, maxi ruhák online, maxi ruha webáruház, maxi ruha webshop, esküvői ruha webáruház, esküvői ruha webshop, esküvői ruha online, fehér báli ruhák, egyszerű báli ruhák, báli ruhák olcsón, piros báli ruhák, fekete kisestélyi ruha, hosszú alkalmi ruha.