Írj üzenetet
Kosár tartalma

Női kardigán webáruház, meleg női kardigán, elegáns női kardigán

Július 30-31-én kézbesítjük
a ma leadott rendeléseket!

Női kardigán, női kardigánok, női kardigán webshop és webáruház

Kényeztesd magad a Fashion+ pihe-puha kardigán kollekciójával! Mit szeretünk a legjobban a kardigánban? Hát azt, hogy egyszerre pulóver és kabát ráadásul ebben a szezonban nagyon divatos is! (Főleg ha vastag, kötött maxi kardigánról van szó!) Természetesen találsz kínálatunkban irodai viselethez és casual viselethez egyszerű, basic kardigánokat is, valamint csodás glamour, alkalmi kardigánt is - melyet bátran felvehetsz egy szép, alkalmi overálhoz. A választás igényedtől és gardróbodtól függ, hiszen itt minden alkalomra találhatsz női kardigánt. Kötött kardigán, maxi kargigán, exravagáns vagy hétköznapi kardigán, a 'Női pulóverek' női 'Kardigánok' menüpontjában számos csodás darab vár rád! Női kardigán webáruház ahol megtalálhatod kedvencedet! Női kardigán, meleg női kardigán, elegáns női kardigán! Minden női kardigánra 14 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!

Rendezés / szűrők

Női kardigán webáruház, női kardigán, meleg női kardigán

Ki ne szeretne álmodozni? Hát ennek a módját meg is lehet adni, az otthon melegében egy forró csésze teával, a legvastagabb és legmelegebb kardigánunkba burkolózva! Így van! Ha otthoni viseletről van szó, ez a nőruha típus elengedhetetlen, hiszen nagyon kényelmes és praktikus. Természetesen ha beköszönt a hűvös idő és elindulunk otthonról, akkor is nagyon jó barátunk lehet egy elegáns darab. Éppen ezért a Kocula német márka tervezői olyan kínálattal ajándékoztak meg minket, amelyben számos alkalomra szemezgethetünk magunknak.

Kardigán outfit

Ezzel a szuper ruhadarabbal számos outfitet kialakíthatunk magunknak. Például a most nagyon divatos Maxi kardigánok a casual outfitekhez jól passzolnak, akár egyszerű és hétköznapi ruhaösszeállításról van szó, akár egy extravagánsabbról. A vastagon kötött anyag nagyon jól mutat az idei őszi / téli / tavaszi trend kiemelt bőrhatású darabjaival. Egy szép bőrhatású nadrág, egy rövid derekú garbó és egy kötött kardigán szuper összeállítás lesz ebben a szezonban! Természetesen egy hétköznapi outfithez is jól mutat, ha éppen egy edzőcipőben, egy pólóban és cicanadrágban kezdjük a napot. Alkalmi ruhaösszeállításokhoz érdemes egy finomabb anyagú - akár glitteres- női kardigánt választani, mely a legjobban a Fashion+ alkalmi maxi overáljaival mutat a legjobban. Sportos összeállításhoz válassz cipzáros női kardigánt! Irodai viselethez pedig tökéletesen alkalmasak a gombos női kardigánok.

Kinek köszönhetjük egy a szuper ruhadarabot?

Lord Cardigan 1797-ben született. Nevét Cardigan után kapta, amelynek hetedig arisztokrata grófja volt. Lovassági tisztként számos csatát vívott Krímben, ahol a zord időjárásnak köszönhetően megköttette magának az első gyapjú, elöl gombolható pulóvert. Bár eleinte sokan mulatságosnak tartották öltözékét, már életében számos ruha kereskedő elkezdte meghonosítani a "kardigánt" Angilában és a világ más részein. A kardinánoknak manapság számos típusa létezik. Divatos női ruha a hosszú, meleg kötött kardigán, de irodában elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjének a hagyományosabb, vékony anyagból készült darabok.

Cimkék: kardigán, kardigánok, női kardigán, kötött kardigán, kötött kardigánok, női kardigán, női kardigánok, szvetter, kardigán webáruház, kardigán webshop