Írj üzenetet
Kosár tartalma

Leggings webshop és webáruház - Bőrhatású leggings, fényes leggings, farmer hatású leggings, csipkés leggings

Július 30-31-én kézbesítjük
a ma leadott rendeléseket!

Bőrhatású leggings, csipkés leggings, bőr leggings, strasszköves leggings

Női leggings webshop ahol megtalálhatod kedvenc darabodat kedvező áron! Fényes leggings, bőrhatású leggings, csipkés leggings, farmer hatású leggings! 

Rendezés / szűrők

Bőrhatású leggings, csipkés leggings, bőr leggings, farmerhatású leggings, strasszköves leggings webshop

Manapság a kényelmes női ruha viselet egyik elengedhetetlen kelléke lett  a leggings. Eredetileg a jégeralsóból lett női ruha. Kezdetben csak sportoláshoz viselték a nők és a lányok, kényelmes és rugalmas anyaga miatt. Későbbiekben szoknyákhoz, hosszú derekú női felsőkhöz is hordani kezdték, a kényelmetlen nylon harisnya helyett. A leggings igazából nem nadrág a női ruhatárban. Hanem inkább harisnyaként kezelik a divat világban. Pár évtizede cicanadrágként robbant be a köztudatba. A munkáltatók leszabályozták viseletét, arra hivatkozva, hogy túlságosan kiemeli a női alakot, ráadásul a leggings alatt viselt női fehérnemű jó kibeszélési témájával elveszi a férfi dolgozók figyelmét a munkáról.  Éppen ezért utcai viseletben mára kevésbé hivalkodó formában viselik, bő blúzokkal, hosszú kabátokkal és hosszú derekú pólókkal, női pulóverekkel, szoknyákkal, lenge női ruhákkal. Így megmaradt aranyszabály mára, hogy szűk és hivalkodóbb női ruha darabhoz egy bő, laza női ruhát kell felvenni.

Cimkék: leggings, legging, leggings webshop, leggings webáruház, leggings online, leggings olcsón, bőrhatású leggings, leggings nadrág, fényes leggings, csipkés leggings, farmer hatású leggings