Írj üzenetet
Kosár tartalma

Női nadrág webáruház, elegáns nadrág, üzleti nadrág, business nadrág akciós áron!

Július 30-31-én kézbesítjük
a ma leadott rendeléseket!

Hosszú női nadrág, női nadrág, elegáns női nadrág webáruház

A legkülönfélébb női nadrág típusokat ebben a menüpontban találod, ahol a legújabb divatból összeválogatott darabok várnak rád! Számos női nadrágot külön csoportokba kategorizáltunk Neked, azonban ide azok a darabok kerültek, melyeket számos alkalomra felvehetsz! Ezek főleg casual, valamint elegáns, irodai nadrágok, alkalmi nadrágok. De találsz a legújabb divatnak megfelelően bőrhatású női nadrágokat, valamint extravagáns treggingseket - melyek vastagabbak a leggingseknél, így nemcsak hosszúderekú női felsőkkel hordhatod, de rövid derekúakkal, crop toppokkal is. Amennyiben irodai munkához keresel szuper ruhákat, itt számos jó minőségű businessnadrágot találsz, melyek kényelmes viseletet biztosítanak egész napra. Irodai nadrág, treggings, bőrhatású nadrágok nagy választéka a Fashion+ női ruha webáruházban. Online nadrág rendelés női nadrág webáruházunkban! Fashion+ egy kis plusz, hogy önmagad lehess! Női hosszú nadrág webshop, hosszú nadrág webáruház! Ahol megtalálhatod kedvenc darabodat. 

Rendezés / szűrők

Nadrág mint női ruha

A nadrág viselete a női divatban társadalmilag elfogladhatattlan volt a 19. századig. Az 1900-as évek végén is csak biciklizéskor vagy lovagláskor vehettek fel nők nadrágot biztonsági okok miatt, nem véletlenül volt először Angliában ennek a női ruhának az elnevezése  „safety-habit”. Az 1920-as évektől a társadalmi szerepek meglazulását, és a női egyenlőség kiharcolását követően egyre többen és egyre bátrabban kezdték el viselni a nadrágot női ruhaként. De sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy ezt a kényelmes ruhát botránykeltés nélkül viselhessük. Érdekességképp Franciaországban még mindig él egy törvény, amit a forradalom idején hoztak. E szerint minden nő törvényt sért, aki nadrágot vesz fel.

Hosszú női nadrág webshop, alkalmi nadrág, vásárold meg akciós áron a női nadrágot!

Cimkék: nadrág, női nadrág, nadrág webáruház, nadrág webshop, női nadrág webshop, női nadrág webáruház, sztreccs nadrág, cicanadrág