Írj üzenetet
Kosár tartalma

Női ruha, alkalmi ruha, alkalmi ruhák, divatos női ruha, ruha webáruház, csinos női ruha, online ruha, női ruha webshop, elegáns női ruha webáruház.

Július 30-31-én kézbesítjük
a ma leadott rendeléseket!

A romantikus vacsorához

Egy randira, esetleg egy romantikus vacsárorára készülsz pároddal? Akkor tekintsd meg Valentin-napi női ruha kínálatunkat, melyben szuper tippeket adunk Valentin-napra. 

Rendezés / szűrők

Nemtudod mit vegyél fel Valentin-napján? Akkor jó helyen jársz, mert itt megtudhatod! Ha randira készülsz, akkor érdemes felkészülnöd a nagy alkalomra. Egy megfelelő ruha kiválasztásásával garantáltan elnyered választottad szívét. 

Ruha tippünk Valentin-napra!
Valentin-napkor egy little dress tökéletes választás lehet. A little dress lehet rövidebb vagy hosszabb, a lényeg hogy jól érezd magad benne és alkatodnak megfelelő legyen. Ha szereted a visszafogottabb darabokat akkor  LITTLE BLACK DRESSEK és a LITTLE LACE DRESSEK is jó választásnak bizonyulnak. Ha little lace akkor válassz hosszabb szoknyájú fazont, azonban ha a ruhád egy egyszerű little black dres, akkor választhatsz harangszoknyájú vagy akár mini-fazont. 

Ha egy kis izgalomra vágysz akkor vesd be a jó öreg LITTLE RED dressek melyből találsz csipkés alkalmi ruhát és mini fazonú ruhát is. 

Ha imádod a bézs színt akkor nyugodtan válassz egy bézs színű alkalmi ruhát, melyből szintén kapható little beige és little lace is. Kiegészítőként azonban egy mélyvörös vagy egy piros pl. cipő, rúzs, táska - tökéletes választás hozzá.