Írj üzenetet
Kosár tartalma

Női ruha, alkalmi ruha, alkalmi ruhák, divatos női ruha, ruha webáruház, csinos női ruha, online ruha, női ruha webshop, elegáns női ruha webáruház.

Július 2-3-án kézbesítjük
a ma leadott rendeléseket!
Termékeink

We LOVE mustár! Mustár színű női pulóver.

2018 FÜRDŐRUHA DIVAT FASHION PLUS / FASHION PLUS BLOG

Szinte észre sem vettük, de 2017 telén akaratlanul is megállt egy-egy feltűnő ruhadarabon  a tekintetünk. Nem is csoda, hiszen a szürkeségben talán a piros mellett az egyik legsugárzóbb szín, amely meghódította az egész világot! Igen, a mustár sárgáról beszélünk, amely már nemcsak a téli kollekciók privilégiuma, hanem  belopta magát az őszbe, sőt, még a nyári trendbe is!Női pulóver mustár színű

 

Rikít, mégis visszafogott. Igen a mustársága egy feltűnő szín, mégis megvan bolondítva egy kis feketével, így könnyedén kikerülve a harsány hatást egy igazán elegáns, és a szemnek nem ártó trendszín lehetett belőle.

Idén ősszel a KOUCLA divatmárka sem hagyta ki kollekcióiból, hiszen divatos szabásaihoz tökéletesen illik ez a barátságos sárga, amely tökéletes harmóniában van az ősz színeivel is. A színhez azonban az egyszerű mellett dukál a különleges szabás is, ezt protezsálja Johanna által választott gyönyörű kötött, mustár színű női pulóver is.


"Imádom a legújabb trendeket. Főleg a laza kötött pulóvereket, melyek pihe-puhák! Ezeket felvehetem egy merészebb, szűk miniszoknyával is. Most, hogy bemutassam milyen jó ellenpontja egy ilyen kötött pulóver egy miniszoknyának, felvettem ezt a leopárdmintás darabot."

Johanna őszi outfitjével két legyet üt egy csapásra, hiszen nemcsak a kötött pulóver divatos, de a mustár szín is, na és a leopárdmintás szoknya! Igen Idén ősszel ez a három szinte alapdarab a legtöbb nő ruhásszekrényében. A szoknyát vagy a pulóvert több darabbal kombinálhatod. Akkor jársz a legjobban, ha betartod a felül bő alul szűk (vagy alul szűk, felül bő) szabályt, és akkor biztos nem lősz mellé! Najó, csalhatsz, mert ezt a szuper miniszoknyát egy passzosabb női pulóverrel is felveheted. De ügyelj arra, hogy ne legyen kivágott! Válassz inkább egy elegáns női garbót, amely színben illik az outfithez.   

Női kötött pulóverek

"Természetesen nem bírtam ki, hogy ne próbáljam fel az összes őszi színt! Az tetszett a legjobban,hogy szinte az összes nagyon jól passzol a szoknyához! nagyon szeretem ha van egy kis csavar a pulóverben. Ha nem strasszkő, akkot a különleges szabás legyen az. Ebben a pulóverben az tetszett meg, hogy hátul nagyon különleges a szabása. Nem elöl, hanem hátul van a fűző, ami inkább a hátamból mutat többet. Valahol nagyon izgalmasnak tartom ezt a felsőt! "

Tekintsd meg a Fashion Plus őszi pulóver kollekcióját a női pulóverek webáruházban!

női pulóver webshop

Ha a szoknya tetszik, akkor látogass el női szoknya webshopunkba!
Itt több miniszoknya közül választhatod ki egyéniségedhez leginkább illő darabokat!

női szoknya webshop