Írj üzenetet
Kosár tartalma

Női ruha, alkalmi ruha, alkalmi ruhák, divatos női ruha, ruha webáruház, csinos női ruha, online ruha, női ruha webshop, elegáns női ruha webáruház.

Július 2-3-án kézbesítjük
a ma leadott rendeléseket!
Termékeink

Hideg időben meleg szoknya

Fekete alkalmi ruha Andival BUCZKÓ ANDREA / OUR BEAUTY BLOG

Hideg időben meleg szoknya

A hidegben mindig a melegre vágyunk. A melegben a hidegre, hogy van ez? Abban viszont egyetérthetünk, hogy senki sem szeret fázni. Az őszi téli időszakban érdemes megfontoltan összeállított szettet választanunk, viszont nem kell lemondanunk a szoknyáról sem.

Harangszoknya és kardigán őszi outfit

Szoknya ősszel is?

Egy jól megválasztott darabbal egy percig sem kell fáznunk. Andi, az OurBeauty blog bloggere, egy olyan fodros szoknyát választott, ami vastag anyagának köszönhetően tökéletes választás a hidegebb időben is. A szoknya szabásvonala kiemeli a homokóra alakot, amire Andi egy alul bő, felül szűk szabály betartásával erősített rá. Ki mondta, hogy rossz szabályok között élni?

Az ősz színei

Az idei ősz sláger színei a sárga, a vörös, a szürke és a fekete. Andi bevallása szerint a vörös és fekete nagy rajongója, ami alapján a mai szettet is összeállította.
„Az ősz színe számomra a fekete és a vörös. Nem tudom miért, de az elmúlt években, ha beköszöntött ez az évszak, akkor ezek a darabok mindig előkerültek vagy bekerültek a ruhatáramba. Idén sincs ez másképp. A fekete, bordó, és szürke tökéletes harmóniát alkot a szettben.”

Őszi ruhaösszeállítás

A kardigán visszatért – hogy legyünk benne sikkesek?

A kardigán alapdarabbá vált az őszi téli trendeket illetően. Tökéletes választás a hűvösebb napokra is, amikor a reggeli rohanásban csak gyorsan magunkra szeretnénk kapni valamit. Kényelmes, szinte már olyan, mint egy köntös, így az otthon melegét magunkon viselhetjük egész nap a zord hidegben is.

A 90-es években számított igazán nagy divatnak a kardigán, amikor is lazán felvették az oversize darabokat egy ruha/ szoknya fölé, vagy akár egy farmerrel kombinálva. Azóta eltűnt ez az irányvonal, de napjainkban ismét felütötte a fejét.

Te is igazán divatos darabokra vágysz? Nézz szét oldalunk kínálatában és szerezd be te is a kedvencedet, hogy igazán trendi lehess.

szoknyák  Kardigánok