Írj üzenetet
Kosár tartalma

Női ruha, alkalmi ruha, alkalmi ruhák, divatos női ruha, ruha webáruház, csinos női ruha, online ruha, női ruha webshop, elegáns női ruha webáruház.

Július 30-31-én kézbesítjük
a ma leadott rendeléseket!
Termékeink

Bézs női blúz és fekete bőrhatású nadrág

Fekete alkalmi ruha Andival KOMJÁTI EMESE / IPSZILON BLOG

Emese az Ipszilon blog szerkesztője egy szuper ruhaösszeállítást ajánl nekünk őszre.

Egy fekete bőrhatású nadrág egy lágy anyagú blúzzal igazán elegáns outfitet képez, melyet a kiegészítők segítségével méginkább sikkesebbé tehetünk. Emese ruhatippje is tökéletesen bebizonyítja mennyire jól mutat e kettő együtt, de nézzük meg részleteiben a kiválasztott darabokat!

Bőrhatású fekete nadrág

Bézs színű női blúz

Emese egy visszafogottabb pasztellbarna színű női blúzt választott, mely tökéletes őszi szín.  S bár semleges színével a blúz visszafogott, a szabásáról ez már kevésbé mondható el. V kivágásával és hátul hosszított, enyhén maxi-fazonnal visz csavart az összeállításba. Anyagának lágy esése pedig jól mutat a csillogó fekete bőrhatású nadrággal.

Tekinstd meg a Fashion Plus női blúz kínálatát! női blúzok

Bézs női blúz

Fekete bőrhatású nadrág

Ez a 2019-es év best sellere és még biztosan sokáig nemfog kimenni a divatból! Legyen szó őszi, téli vagy nyári kollekcióról, szinte elmaradhatatlan darabja lesz minden márkának! Emese erre tökéletesen ráérzett, hiszen tippje már jóval korábban készült nekünk, de örök klasszikusként tökéletesen megállja a helyét minden évben!
Mint már említettük a fekete bőrhatású nadrág fontos darabja lesz az elkövetkezendő hűvös évszakok divatjában, szinte versenyezhet a farmernadrággal! A Fashion+ női ruha webáruházban  számos bőrhatású nadrág kapható fekete, piros, bézs és fehér színben is. Kapható nadrág, leggings és treggings is különböző nadrág menüpontjainkban.

Tekinstd meg a Fashion Plus női nadrág kínálatát! női nadrágok

Fekete bőrnadrág


Kiegészítők, magassarkú női bézs szandál.

Emese kiegészítőként egy  Fashion+ női szandált választott, mely szintén visszafogott színű, de különleges formájával és nőies magas sarkával biztos nem marad figyelmen kívül. Szép lezárást ad a ruha összeállításnak csakúgy mint a barna bőrtáska és a napszemüveg is.

Tekinstd meg a Fashion Plus női cipő kínálatát! női cipők

Bézs női szandál

Egy kis különlegességet belevarázsolt Emese az outfitbe, ez pedig nem más mint az élénk színű pink rúzs, mely nem is lehetne jobb választás! Friss és életteli szín, mely szinte ragyog az összeállításban!

Ha tetszett  Emese divat tippje, próbáljátok ki ti is! :)