Írj üzenetet
Kosár tartalma

Női ruha, alkalmi ruha, alkalmi ruhák, divatos női ruha, ruha webáruház, csinos női ruha, online ruha, női ruha webshop, elegáns női ruha webáruház.

Július 2-3-án kézbesítjük
a ma leadott rendeléseket!
Termékeink

Az ősz mintája a kocka, kockás alkalmi ruha

Fekete alkalmi ruha Andival BUCZKÓ ANDREA / OUR BEAUTY BLOG

Hogyha nem vagy az állatminták nagy rajongója, akkor sem kell szomorkodnod idén ősszel, ugyanis az évszak uralója a kocka. Elegáns, komoly, csinos, de mégis játékos megjelenés érhető el, akárcsak a Johanna által választott szettel.

Kockás alkalmi ruha fodros szoknyával

A nyarat már régen hátra hagytuk magunk mögött, lassan már a télbe kacsingatunk, de érdemes megemlíteni, hogy mégis milyen őszi trendeket tartogat számunkra ez az évszak. A nyári időszak kulcselemeit a színes mintás darabokat, trópusi motívumokat, flamingókat, apróbb virágmintákat most a kocka minta váltja, legyen szó skótkockás vagy sakktáblaszerű mintáról nem lőhetsz mellé.

Kockás alkalmi ruha fodros szoknyával

Mint ahogy, Johanna szettjében is látszik, igazi őszi hangulatot csempésznek ezek a darabok a hétköznapjainkba, és, mivel nem csak a szürke, hanem a színesebb változatok is előtérbe kerülnek, biztosan nem leszel szürke kisegér, aki eltűnik az őszi szürkületben.

Mint a divatban minden, ez a trend is visszatérő vendég. A 80-as években volt a legerősebb trendek között, de az elmúlt években ismét megjelent a kifutókon és a hétköznapok során is. Univerzális mintának mondható, szinte mindenkinek jól áll, ráadásul sokféleképpen kombinálható és beépíthető a meglévő ruhatárba is.

Johanna most egy fekete hosszú csizmát választott a kockás mintás ruhájához, színben a csizmához illő kalappal, amely karimája ellensúlyozza a széles szoknyát. Az alakját pedig gyönyörűen kiemelte egy deréköv segítségével.

Ha te is kockák a mellett döntesz ügyelj rá, hogy ne legyen túl színpompás a többi ruhád, továbbá igyekezz nem keverni más extrém és feltűnő darabokkal. Egy-egy élénkebb, vagy mint ahogy Johanna esetében látható, egyszínű kiegészítőkkel szuperül feldobható ez a minta is.

kockás alkalmi ruha fodros szoknyával

Mindenki kockákra vágyik idén ősszel, úgyhogy nézz szét a kínálatunkban és biztosan megtalálod te is kedvenc ruhádat! 

fashion+ női ruha webshop