0 0 Ft
Női alkalmi ruha, Női miniruha, női ruha, őszi ruhák, téli ruhák, nyári ruhák, női alkalmi ruhák, divatos női ruha, női ruha webáruház, női ruha webshop, női ruha online vásárlás

Női alkalmi ruha, női miniruha, alkalmi ruha, kötött ruha

Női alkalmi ruha webshop ahol megtalálhatod kedvenc darabodat. Női ruha, alkalmi ruha, miniruha, kötött ruha, elegáns női ruha, sexy női ruha, őszi ruhák, téli ruhák, nyári ruhák! Vásárolj nálunk két különlegesen szép női ruhát és ingyenes csomagküldéssel ajándékozunk meg! Minden női ruhára 14 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!

Női miniruhák, női ruha, női alkalmi ruha, divatos női ruha, női ruha webáruház, női ruha webshop

Bármilyen ünnepi alkalomról van szó, a Fashion Plus női alkalmi ruha webáruházban megtalálod az alkalomhoz illő női ruhákat. Alkalom és szabás szerint többféle típusú ruhák közül választhatod ki a legmegfelelőbb darabot. Vásárolj online, kényelmesen. Elegáns női ruhák nagy választéka webáruházunkban!

Ballagási ruha:
Életünk egyik legfontosabb eseménye a ballagás, tegyük hát igazán örömteli ünneppé ezt a csodás napot!  Sok végzős osztály közösen dönti el, mit viseljenek majd ezen a napon de van, hogy szabad kezet kap mindenki. Legyen szó bármelyikről is, a Fashion plus női ballagási ruha áruházban szebbnél szebb ruhák közül válogathatsz!  Fontos, hogy a ballagási ruha vagy ballagási egyenruha fekete-fehér színegyüttesből álljon, melyet  egy szép szalag vagy csipke díszít. Ha egy családtagod vagy egy barátod ballagására készülsz, számodra gyönyörű pasztell színű alkalmi ruhát kínál webáruházunk.  

Szalagavató ruha:
Ezen az eseményen nem elég csak a legjobb formánkat hozni, hanem azon is túl kell tennünk, hogy mi legyünk az est leggyönyörűbb éke. Szalagavató ruhát a nagy báli tánc előtt-és után viselhetsz. A fazon választásánál ügyelj rá, hogy 100%-ban magabiztos legyél benne. Fontos, hogy ünnepi eseményről van szó, tehát elegáns darabot válassz. A váll, dekoltázs, hát, láb kiemelése  megtörténhet de nem egyszerre! Csak egy testrészünket emeljük ki, a többit takarja a női ruha. Esti szalagavató bulira választhatsz szexibb darabot, azt a bizonyos "kis feketét" de ekkor is fontos az ünnepélyesség, egy színes zakóval és statement nyaklánccal elegánsabb lehet outfited. Szalagavató ruhát a Fashion Plus alkalmi ruha webáruházban több fő menüben találhatsz. A maxi overálok között gyönyörű alkalmi ruhákat, alkalmi miniruhák között szalagavató miniruhákat, az alkalmi midiruhák között szalagavató midiruhákat, az alkalmi maxi- ruhákban pedig gyönyörű báli ruhákat találsz.  Kiegészítőként gyönyörű stasszköves ékszer szettet vagy báli táskát választhatsz magadnak, magassarkú cipővel vagy szandállal. A női kabátok menüben találhatsz alkalmi kabátot, a blézerek menüben pedig alkalmi blézereket.

Alkalmi ruha esküvőre:
Amennyiben esküvőre vagyunk hivatalosak fontos megtudnunk az esemény milyenségét. Alap esetben az esküvő egy ünnepi esemény, elegáns és visszafogott alkalmi ruhát válasszunk. Ha a pár a meghívóban külön kiemeli az esküvő tematikáját (pl. 60-as évek, westernes stb.) akkor ezt természetesen vegyük figyelembe, és ennek megfelelően válasszunk alkalmi ruhát. Legfontosabb, hogy kerüljük a feketét! A mi kultúrkörünkben a fekete a gyász, az elmúlás és a halál ünnepi színe, így nem lenne jó ha bárkinek ez jutna eszébe ha ránk néz a nagy eseményen.  Kerüljük a piros szín használatát is, hiszen ez egy feltűnő és harsány szín, ráadásul az új asszony színe, ezért válasszunk inkább egy visszafogottabb bordó árnyalatot . Kerüljük a fehéret, hiszen fehérben tündököl a menyasszony, válasszunk inkább egy bézs vagy egy champagne színű ruhát a fehéret inkább a kiegészítőkkel vigyük  ruha összeállításunkba.

Újasszony ruha azaz menyecske ruha:
Eljött a nagy nap, most mindenki Rád figyel, hiszen megtaláltad a nagy "Ő-t", szerelmeteket pedig csodás esküvői ünnepéllyel szentesítitek meg! Gyönyörű esküvői ruhádat az esti bálon leveszed és magadra húzod a vörös újasszony ruhát, melyben újra tündökölhetsz és te lehetsz az est bálkirálynője, akire nézve mindenkinek eláll a lélegzete! Nem vitás ez a Te és Párod nagy napja,  válassz hát egy olyan vörös alkalmi ruhát, mely tökéletesen passzol egyéniségetekhez és amelyben maximálisan jól érzed magad!  Erre az alkalomra számos fazonú piros ruhát találhatsz alkalmi miniruha-, alkalmi maxira-, alkalmi midiruha menünkben. Választhatsz rogolt virágmintás alkalmi ruhát, vörös csipkés alkalmi ruhát, harangszoknyás piros ruhát, és gyönyörű szaténszalagos csipkés piros ruhát. Piros alkalmi ruha terén hatalmas a kínálatunk!

Báli ruha:
Díjkiosztó, csodás ünnepi évzáró bál, iskolai vagy mnkahelyi bál, szilveszter. Legyen szó bármilyen nagyszabású ünnepélyről, az alkalmi maxi ruha menüben számos csodás báli ruhát találsz. Csipkés báli ruha, fodros báli ruha, bő szoknyájú báli női ruha, flitteres báli ruha, strasszköves báli ruha keresi gazdáját! Báli ruhákhoz készült strasszköves ékszer szettek és strasszköves báli táskák választhatóak kiegészítőnek. Női ruha összeállításodhoz pedig válassz elegáns magassarkú szandált vagy magassarkú cipőt.   

Alkalmi ruha karácsonyra, karácsonyi koktélruha, karácsonyi ruhák:
Karácsonyi céges buli, karácsonyi koktélparti és családi télesti ünnepekre ajánljuk gyönyörű karácsonyi ruháinkat. A Fashion Plus alkalmi női ruha webáruházban fényes szatén anyagok, az elegáns stasszkövek és flitterek, csipkés és a peplum ruhák időszaka ez! Karácsonyi női ruha Ragyogj vörösben, aranyban vagy éppen ezüstben! Karácsonyi ünnepekre válasszunk hát a Fashion Plus ünnepi női ruhatárából ízlésednek megfelelő darabot. Ha nem szeretnél alkalmi ruhában lenni Karácsonykor, válassz gyönyörű kötött téli ruháink közül egy kényelmes karácsonyi mintás kötött miniruhát, például masnis kötött ruhát. Ha nem nálad tartjátok az összejövetelt, hanem ismerősödnél, munkahelyeden akkor válassz alkalmi ruhád mellé egy szép Fashion Plus szövetkabátot. Legyen szövetkabát szőrmével, szövetkabát kapucnival, hosszú szövetkabát, rövid szövetkabát, nálunk megtalálod mindet a legnőiesebb fazonban!

Partyruha, szilveszteri ruha:
Ünnepélyes elegáns gála ruhák mellett csinos, szexy darabokat is találsz a Fashion Plus alkalmi ruha webáruházban! Amennyiben szilveszterre szeretnél  alkalmi ruhát, flitteres, bőrhatású darabokat ajánljuk neked. Csinos szilveszteri ruhádhoz vehetsz blézert és kalapot. Ha szereted a flittereket de nem szeretnél egyberuhát, akkor válassz női alkalmi női ruha webáruházunkból flitteres szoknyát , nadrágot és blúzt. Amennyiben elegáns helyre készülsz, számodra az alkalmi midiruhák menüben lesznek ajánlataink, valamint válogathatsz kedvedre maxi-overálok és maxi-ruhák menüben lévő alkalmi ruhák elegáns/sexy kivitelek között is.  

Keresztelő ruha:

Ha keresztelőre mész, akkor neked erre a templomi eseményre szolidabb darabokat ajánlunk, az alkalmi ceruzaszoknyás ruhák erre tökéletesek. Színében válassz évszaknak megfelelő darabok, így ősszel bordó alkalmi ruha, bézs alkalmi ruha, barna alkalmi ruha, fehér alkalmi ruha, fekete alaklmi ruha melyet világos kiegészítőkkel tehetsz elegánssá. Nyáron a pasztellszíneket helyezd előtérbe, a púder és menta és citrom árnyalatait, míg tavasszal a Navy-t , Királykéket, mélylilát. Fontos, hogy mivel ez egy örömteli ünnepi alkalom, kerüljük a feketét még a kiegészítőkben is és igyekezzünk inkább barna, fehér kiegészítőket összeválogatni a keresztelő ruhához.

Alkalmi ruha temetésre:
Sajnos mindenki életében eljön az a nap, amikor egy fontos, szeretett hozzátartozótól kell elbúcsúznia. Ezen a szomorú eseményen is fontos, hogy illemnek megfelelő ruhában búcsúztassuk el hozzátartozónkat, ezzel is megtisztelve őt és családját. Ekkor a miniruha, a mély dekoltázs és a lábak villantása nem illendő. Sokkal inkább a zárt, olasz fazonú ruhákat ajánljuk fekete színben. A gyászruhát nem díszíthetik strasszkövek és harsány elemek, a csipke is inkább nagyobb méretű, horgolt legyen, mely fekete színével egyfajta struktúrát ad a ruhának. Csónaknyakú, vagy magasított nyakú fekete női ruhák kivitelben nagy választéka áll rendelkezésedre. A szoknyaméretek különbözőek lehetnek, de részesítsd előnyben a térfölé érő, térd alá érő ruhákat. Kabátod legyen hosszú szövetkabát.

Cimkék: női ruhák, női ruha, piros női ruha, piros alkalmi ruha, fekete miniruha, kötött ruha diszítéssel, miniruha, csipkés miniruha, csipkés női ruha, divatos női ruha, akciós női ruha